Ergens voor staan en gaan. Dat herkennen wij in elkaar. 
Met een hart voor de pedagogiek en een gedrevenheid om ons in te zetten voor de maatschappij van morgen, hebben wij elkaar gevonden als vriend.

Met een brede interesse in de pedagogiek ben ik creatief, andersdenkend en een verbinder met het motto: samen staan wij sterk. Ik zie mogelijkheden en zoek grenzen op om sector overstijgend de ontwikkeling van kinderen zo kwalitatief mogelijk te kunnen verrijken. Is het bijvoorbeeld nodig om de opvang van kinderen binnen de hekken van de kinderopvang te houden of leren zij meer van de echte wereld om ons heen? Kan re-integratie van sociale beroepen na een ziekteverzuim ook plaatsvinden binnen de kinderopvang? En waarover gaan we wel of juist niet het gesprek aan met kinderen als het gaat om de wereld van vandaag? 

Heb jij ook een hart voor pedagogiek en herken jij je in mijn gedrevenheid? Heb jij een innovatief idee en wil je dit tot uitvoering brengen? Laten we dan een kop koffie gaan drinken om met elkaar te sparren en te komen tot nieuwe initiatieven.

Vrienden

 

« Bekijk alle diensten
Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Bel Mail App
Volg Rick op