Ik ontwikkel graag een training of bijeenkomst voor jou op maat.
Deze opdrachtgevers gingen jou voor:

 • Breinontwikkeling. Invloed van testosteron. (Korein B.V.) 
 • Invloed van gender (Skar B.V.)
 • Mannenbijeenkomst voor mannen in de kinderopvang (KMN Kind & Co) 

Of zie hieronder het trainingsaanbod:


NIEUW AANBOD: Workshop Ojee, de GGD

“Het is goed dat de inspecteur er is, alleen ben ik bang dat ik iets verkeerd doe”.

Herken je dat? Onzekerheid of angst tijdens een inspectiebezoek van de inspecteur kinderopvang? Uit enquêteonderzoek (maart 2020), waaraan ruim 700 pedagogisch professionals hebben deelgenomen, blijkt dat 70% van de pedagogisch professionals zich nerveus, gespannen of onzeker voelt tijdens een inspectiebezoek van de inspecteur kinderopvang.

Een onbehaaglijk gevoel tijdens een inspectiebezoek mag de pedagogisch professional vandaag de dag niet meer overkomen. Je kan en moet erop voorbereid zijn. Deze workshop is praktisch, inspirerend en biedt ondersteuning in het bewust worden van het eigen gedrag en handelen. Het voeren van een opbouwend dialoog, behandelen van casuïstiek en direct leren toepassen van kennis en inzichten maakt deze workshop een boost voor het zelfvertrouwen van pedagogisch professionals. Zodat pedagogisch professionals zich verder kunnen ontwikkelen en gedurende een inspectiebezoek op positieve wijze kunnen laten zien wie zij écht zijn en waar de kinderopvangorganisatie op pedagogisch vlak voor staat.
Want als 70% van de pedagogisch professionals aangeeft zich nerveus, gespannen of onzeker te voelen. Wat voor invloed heeft dat dan op het inspectierapport?

Goed om te weten:

 • Opbrengsten: na deze workshop is de pedagogisch professional zich bewust van zijn eigen handelen en heeft hij/zij geleerd hoe hier mee om te gaan. Daarnaast leert de pedagogisch professional wat hij/zij kan verwachten van een inspectiebezoek.
 • Tijdsinvestering: eenmalig drie uur durende workshop.
 • Kosten: 97 euro p.p. 
 • Deelname: op basis van losse inschrijving (mail info@sis2.nl of info@rickploemen.nl).
  Minimaal 5 deelnemers, maximaal 15 deelnemers.
  Tevens beschikbaar als In-Company. Vraag een offerte aan die we voor jou op maat kunnen maken. 
 • Meer informatie: neem contact op met Mathelijne (info@sis2.nl) of Rick (info@rickploemen.nl)


Na afloop ontvangen de pedagogisch professionals een bewijs van deelname, een hand-out en waaier aan tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. We sluiten de workshop gezamenlijk af onder het genot van een lunch. 

De eerstvolgende workshop Ojee, de GGD staat gepland op: vrijdag 2 oktober, 10.00 - 13.00 uur (op basis van losse inschrijving) Locatie wordt nader bepaald in het midden van het land. « Bekijk alle diensten
Nieuwsgierig?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Bel Mail App
Volg Rick op